Sponsorkliks

Sponsor jouw sponsordoel gratis

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan KV Diderna/Visser Sloopwerken, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en KV Diderna/Visser Sloopwerken ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Diderna/Visser Sloopwerken. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u Diderna/Visser Sloopwerken ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de onderstaande button. Voor u een kleine moeite, voor Diderna/Visser Sloopwerken directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die ons een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening van Diderna/Visser Sloopwerken. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert de club hier direct van!

Om aankopen te doen klik dan snel op onderstaande afbeelding!