Onze sponsoren

Met trots presenteren wij onze sponsoren!

Wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact op met onze PR-commissie.

Visser Sloopwerken (hoofdsponsor)

Visser Sloopwerken voor al uw vakkundige sloopwerken. Tevens gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf conform BRL 5050'' Algemeen Asbestverwijderen
Voor meer info: 0313 - 450272

Tegelzetbedrijf van der Teems

Tegelzetbedrijf van der Teems is een gerenommeerd familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring en deskundigheid. Tegelzettersbedrijf van der Teems VOF houdt zich voornamelijk bezig met het leggen en zetten van wand- en vloertegels, glas- en tegelmozaïek en alle marmer en natuursteensoorten.
Voor meer informatie  kunt u contact opnemen via www.tegelzetbedrijf-vanderteems.nl of 06-51243313.

KorfbalTotaal

KorfbalTotaal is DE webshop "voor korfballers, door korfballers".
In de Korfbaltotaal webshop kun je alle korfbal gerelateerde producten kopen. De Korfbaltotaal webshop is landelijk één van de grootste webshops op het gebied van korfbal.
Onder de leden van KV Diderna/Visser Sloopwerken kan 1 à 2 keer per jaar een kortingscode worden verspreid, die gedurende een bepaalde periode kan worden besteed in onze webshop.

AV&L Advocatuur en Mediation

AV&L Advocatuur en Mediation is een nichekantoor, dat zich volledig toelegt op het aansprakelijkheids-, verzekerings- en letselschaderecht.
Voor meer info: 026 - 3031500

Peeze koffie

Peeze is de enige Nederlandse koffiebranderij die 100% gecertificeerde Arabica koffie levert. Wij hebben er bewust voor gekozen om enkel nog gecertificeerde koffiebonen in te kopen, te branden en te verkopen. Al onze koffie draagt het Max Havelaar-keurmerk, het BIO-keurmerk of het Rainforest Alliance-keurmerk.

Café het Schilderij

Een uniek horecabedrijf aan de zuidoost Veluwezoom. Het Schilderij is een karakteristiek schilderachtig eetcafé waar het goed en gemoedelijk toeven is! Met tal van mogelijkheden voor groepen tot 60 personen.
Twee prachtige van elkaar afgelegen tuinterrassen geven u de mogelijkheid voor de nodige privacy. Dit gezellige eetcafé zorgt op maat voor uw diners, barbecues, koude en warme buffetten, of welke wensen u maar heeft.De ligging aan de rand van de uitgestrekte bossen is zeer uniek. Op plus minus tien minuten loopafstand vindt u de Gelderse IJssel. Kortom we zijn een bedrijf dat het u naar de zin wil maken; vriendelijk, gastvrij en kinderen zijn van harte welkom.
Ruime parkeergelegenheid, openbaar vervoer (trein of bus) op maar 3 minuten afstand.