Onze sponsoren

Met trots presenteren wij onze sponsoren!

Wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact op met onze PR-commissie.

Visser Sloopwerken (hoofdsponsor)

Visser Sloopwerken voor al uw vakkundige sloopwerken. Tevens gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf conform BRL 5050'' Algemeen Asbestverwijderen
Voor meer info: 0313 - 450272

Tegelzetbedrijf van der Teems

Tegelzetbedrijf van der Teems is een gerenommeerd familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring en deskundigheid. Tegelzettersbedrijf van der Teems VOF houdt zich voornamelijk bezig met het leggen en zetten van wand- en vloertegels, glas- en tegelmozaïek en alle marmer en natuursteensoorten.
Voor meer informatie  kunt u contact opnemen via www.tegelzetbedrijf-vanderteems.nl of 06-51243313.

Droomparken: een heerlijke vakantie of een uitstekende investering

Droomparken ontwikkelt en beheert al ruim 16 jaar prachtige vakantieparken op bijzondere plekken in Nederland. Alle vakantieparken zijn gelegen in prachtige gebieden op de Veluwe, in Noord-Holland, aan de kust in Zeeland en in Limburg. Op de parken treft u een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en verblijfsmogelijkheden. Ruime kampeerplaatsen, luxe chalets en bungalows in diverse variaties. Daarnaast heeft u op alle vakantieparken de mogelijkheid om uw eigen recreatiewoning aan te kopen. Voor eigen gebruik of als investering met een aantrekkelijk rendement.
Alle medewerkers van Droomparken staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u een heerlijke vakantie beleeft of u deskundig te adviseren bij het investeren in uw eigen woning. Of het nu gaat om een idyllisch gelegen chalet of exclusieve vrijstaande villa: de mogelijkheden zijn eindeloos en verrassend.

KorfbalTotaal

KorfbalTotaal is DE webshop "voor korfballers, door korfballers".
In de Korfbaltotaal webshop kun je alle korfbal gerelateerde producten kopen. De Korfbaltotaal webshop is landelijk één van de grootste webshops op het gebied van korfbal.
Onder de leden van KV Diderna/Visser Sloopwerken kan 1 à 2 keer per jaar een kortingscode worden verspreid, die gedurende een bepaalde periode kan worden besteed in onze webshop.

AV&L Advocatuur en Mediation

AV&L Advocatuur en Mediation is een nichekantoor, dat zich volledig toelegt op het aansprakelijkheids-, verzekerings- en letselschaderecht.
Voor meer info: 026 - 3031500

Peeze koffie

Peeze is de enige Nederlandse koffiebranderij die 100% gecertificeerde Arabica koffie levert. Wij hebben er bewust voor gekozen om enkel nog gecertificeerde koffiebonen in te kopen, te branden en te verkopen. Al onze koffie draagt het Max Havelaar-keurmerk, het BIO-keurmerk of het Rainforest Alliance-keurmerk.

Café het Schilderij

Een uniek horecabedrijf aan de zuidoost Veluwezoom. Het Schilderij is een karakteristiek schilderachtig eetcafé waar het goed en gemoedelijk toeven is! Met tal van mogelijkheden voor groepen tot 60 personen.
Twee prachtige van elkaar afgelegen tuinterrassen geven u de mogelijkheid voor de nodige privacy. Dit gezellige eetcafé zorgt op maat voor uw diners, barbecues, koude en warme buffetten, of welke wensen u maar heeft.De ligging aan de rand van de uitgestrekte bossen is zeer uniek. Op plus minus tien minuten loopafstand vindt u de Gelderse IJssel. Kortom we zijn een bedrijf dat het u naar de zin wil maken; vriendelijk, gastvrij en kinderen zijn van harte welkom.
Ruime parkeergelegenheid, openbaar vervoer (trein of bus) op maar 3 minuten afstand.

Verfhuis Dieren

Verfhuis Dieren biedt een ruim assortiment om uw hele woning van boven tot beneden compleet in te richten.
De mooiste kleuren verf zoekt u uit en wordt vers gemengd. Samen met onze adviseurs.
Wonen
U heeft bij ons keuze uit een ruim assortiment aan behang voor iedere Wand of Muur, de mooiste vloeren voor iedere ruimte. Dit kan zijn: PVC, Vinyl, Tapijt, Laminaat, Novilon, Marmoleum of eventueel vloer verf.
Raamdecoratie
Raambekleding is niet alleen functioneel, maar vooral ook sfeervol. Zo kunt u denken aan raamfolie in verschillende soorten en maten.
En een ruime keus in (Rol)Gordijnen, Vouwgordijnen, Horizontale/Verticale jaloezieën, Duo shades of Plissé/Duette.
Zonwering
We hebben een ruime keus in buiten Zonwering. Screens, Rolluiken, Uitvalschermen, Knikarmschermen.
Tevens kunnen we u verschillende soorten Glas leveren, zie de collectie in de winkel.