Onze sponsoren

Met trots presenteren wij onze sponsoren!

Wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact op met onze PR-commissie.

 

Visser Sloopwerken (hoofdsponsor)

Voor al uw vakkundige sloopwerken. Tevens gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf conform BRL 5050'' Algemeen Asbestverwijderen
Voor meer info: 0313 - 450272

AV&L Advocatuur en Mediation

AV&L Advocatuur en Mediation is een nichekantoor, dat zich volledig toelegt op het aansprakelijkheids-, verzekerings- en letselschaderecht.
Voor meer info: 026 - 3031500

Peeze koffie

Peeze is de enige Nederlandse koffiebranderij die 100% gecertificeerde Arabica koffie levert. Wij hebben er bewust voor gekozen om enkel nog gecertificeerde koffiebonen in te kopen, te branden en te verkopen. Al onze koffie draagt het Max Havelaar-keurmerk, het BIO-keurmerk of het Rainforest Alliance-keurmerk.

Droomparken: een heerlijke vakantie of een uitstekende investering

Droomparken ontwikkelt en beheert al ruim 16 jaar prachtige vakantieparken op bijzondere plekken in Nederland. Alle vakantieparken zijn gelegen in prachtige gebieden op de Veluwe, in Noord-Holland, aan de kust in Zeeland en in Limburg. Op de parken treft u een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en verblijfsmogelijkheden. Ruime kampeerplaatsen, luxe chalets en bungalows in diverse variaties. Daarnaast heeft u op alle vakantieparken de mogelijkheid om uw eigen recreatiewoning aan te kopen. Voor eigen gebruik of als investering met een aantrekkelijk rendement.

Alle medewerkers van Droomparken staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u een heerlijke vakantie beleeft of u deskundig te adviseren bij het investeren in uw eigen woning. Of het nu gaat om een idyllisch gelegen chalet of exclusieve vrijstaande villa: de mogelijkheden zijn eindeloos en verrassend.

Theothorne

Theothorne heeft al sinds 1967 een plek midden in de gemeenschap waar zowel particuliere, zakelijke als culturele activiteiten en festiviteiten hun weg vinden. Dit bruisende horecabedrijf is een plek waar voor elk idee en activiteit letterlijk en figuurlijk de ruimte is. Het is dan ook de uitdaging van Maurice Vloed en zijn team de gasten te ontzorgen, te verwennen en zich thuis te laten voelen. Passie, persoonlijkheid, gastvrijheid, diversiteit, huiselijkheid en directe communicatie zijn een aantal kernwaarden waar wij voor staan. We hopen dan ook dat u voldoende inspiratie op zult doen om een waardevolle dag te hebben.

Albert Heijn Dieren

Albert Heijn heeft alle dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. Bij Albert Heijn ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. En we verkopen heel veel bijzondere producten die je vaak alleen bij ons, of in een speciaalzaak aantreft. Ons huismerk AH Excellent biedt een ruime keuze aan bijzondere producten om extra te genieten, met elk jaar weer tientallen speciale kerst- en paasproducten. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!