Adres & Route

Tijdens het veldseizoen (van augustus – oktober en van maart-mei) worden de trainingen en thuis wedstrijden gehouden op sportcomplex het Nieuwland.
Tijdens het zaalseizoen (oktober-maart) worden de trainingen en thuis wedstrijden verzorgd in sporthal Theothorne.
Hieronder volgt de routebeschrijving van beide accomodaties.

Sportveld het Nieuwland

Adres:
Kolonieweg 2
6952 GZ
Dieren

Vanaf Zutphen:

Neem op de N348 richting Arnhem de eerste afslag rechts na station Dieren naar de Harderwijkerweg. Vervolgens volgt u deze weg en neemt u na de eerste stoplichten de eerste afslag links. U bent nu op de Köllinglaan, u vervolgt uw weg en neemt de 3e afslag rechts naar de Kolonieweg. U volgt de Kolonieweg, aan uw rechter hand bevindt zich sportveld Het Nieuwland.

Vanaf Arnhem:

Neem op de N348 richting Zutphen de eerste afslag links voor het station Dieren naar de Harderwijkerweg. Vervolgens volgt u deze weg en neemt u na de eerste stoplichten de eerste afslag links. U bent nu op de Köllinglaan, u vervolgt uw weg en neemt de 3e afslag rechts naar de Kolonieweg. U volgt de Kolonieweg, aan uw rechter hand bevindt zich sportveld Het Nieuwland.

Vanaf Apeldoorn:

Neem op de N786 op de rotonde de eerste afslag naar de Imboslaan. U steekt bij de verkeerslichten de Harderwijkerweg recht over en volgt uw weg. U passeert het Crematorium en volgt de bocht naar links, vervolgens passeert u de Spelerij en volgt nogmaals de bocht naar links. Sportveld het Nieuwland bevindt zich aan uw linkerhand.

 

Sporthal Theothorne

Adres:
Ericaplein 3
6951 CP
Dieren

Vanaf Zutphen:

Neem op de N348 richting Arnhem bij de eerste verkeerslichten de afslag rechts. Vervolgens volgt u deze weg, gaat u over het spoor en neemt u de eerste afslag links naar de Spankerenseweg. U gaat nogmaals over het spoor en neemt de 2e afslag rechts naar de Lindelaan. Vervolgens neemt u de 2e afslag links en heeft u uw bestemming bereikt.

Vanaf Arnhem:

Neem op de N348 richting Zutphen de tweede afslag links naar de Wilhelminaweg. Vervolgens volgt u deze weg en gaat u met de bocht mee naar rechts. Neem hierna de tweede afslag links naar de Lindelaan.Vervolgens neemt u de 2e afslag links en heeft u uw bestemming bereikt.

Vanaf Apeldoorn:

Neem op de N786 op de rotonde de tweede afslag en rijdt u door tot de verkeerslichten. U steekt deze kruising over en neemt vervolgens de 1e afslag naar de Spankerenseweg. U gaat nogmaals over het spoor en neemt de 2e afslag rechts naar de Lindelaan. Vervolgens neemt u de 2e afslag links en heeft u uw bestemming bereikt.