Acties

KV Diderna/Visser Sloopwerken organiseert jaarlijks enkele acties maar doet ook mee aan landelijke acties te denken aan:

Sponsorkliks

Sponsor nu gratis KV Diderna/Visser Sloopwerken,
Koop een artikel via 1 van de webshops, een deel van de prijs wordt gesponsord aan onze vereniging!
Sponseren was nog nooit zo eenvoudig en het kost u niets extra’s!

 

sponsorkliks

De grote clubactie

Of het nu om sport, muziek of cultuur gaat, alle verenigingen kunnen meedoen. Diderna/Visser Sloopwerken verkoopt de loten voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij lotenkopers vele prijzen kunnen winnen, waaronder € 100.000,-. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie.

Grote-clubactie

Jantje Beton

Vrij buitenspelen en bewegen is essentieel is voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. Juist in een tijd waarin 80 procent van de kinderen onvoldoende beweegt, kan buitenspelen  niet genoeg gestimuleerd worden. Want de kracht van buitenspelen op de sociale, motorische en emotionele ontwikkeling van kinderen en hun leervermogen is ongekend. Daarom wil Jantje Beton voorkomen dat vrij buitenspelen en bewegen uit het leven van kinderen verdwijnt. KV Diderna/Visser Sloopwerken organiseert binnen Dieren de Collecte voor Jantje Beton.

Beton