«

»

Wedstrijdverslag WIKO 1 – KV Diderna/Visser Sloopwerken 1

Zondag 24 maart 2019 stond de laatste zaalwedstrijd voor het eerste seniorenteam uit Dieren op de planning. Door afwezigheid van de vaste coach werd het team gecoacht door Sheila K. Nadat de coach het team duidelijk had gemaakt hoe er gespeeld moest worden, begonnen alle spelers aan de warming up. Om 16:00 uur startte de wedstrijd onder leiding van R. Scholten.
WIKO begon sterk, zij openden met twee mooie doelpunten. KV Diderna/Visser Sloopwerken had al gauw in de gaten dat ze mee moesten scoren. Dit gebeurde zo gezegd ook, waardoor de stand 2-3 stond na 10 minuten spelen. De coach van het Dierense team riep nog eens goed wat de afspraken waren die we gemaakt hadden. Dit resulteerde gelijk in een aantal doelpunten. Goede lange aanvallen werden beloond met doelpunten. Het verdedigende vak concentreerde zich goed, waardoor WIKO moeilijk wist te scoren. Net voor rust werd de voorsprong uitgebreid. Twee afstandschoten van Hilde zorgde voor een ruime voorsprong, 6-10.
Na een motiverende speech van de coach, begonnen we weer geconcentreerd aan de 2e helft. De eerste aanval die werd neergezet resulteerde gelijk in een doelpunt. Ondanks de bijna dubbele cijfers, kwam WIKO knap terug. Het scoren ging WIKO op dat moment beter af dan KV Diderna/Visser Sloopwerken. De score was inmiddels 10-12. Door een goede wissel pakte de ploeg uit Dieren het scoren weer op. De juiste kansen werden benut en zo werden we beloond. Met nog 3 minuten op de klok, werd het laatste doelpunt gemaakt door de uitspelende ploeg. KV Diderna/Visser Sloopwerken heeft terecht gewonnen met 11-16.
Het zaalseizoen is nu afgelopen. Met 9 punten in de competitie, mogen we terugkijken op een zeer sterke 2e competitie helft. Uiteraard zetten wij alles op alles om deze stijgende lijn door te zetten in de 2e helft van de veldcompetitie.