«

»

Wedstrijdverslag Rivalen 1 – KV Diderna/Visser Sloopwerken 1

Zondag 17 februari speelde het 1e team van KV Diderna/Visser Sloopwerken uit tegen het 1e team van Rivalen. Na twee weekenden op rij gewonnen te hebben van de koploper, ging het eerste van KV Diderna/Visser Sloopwerken dat dit weekend weer proberen. Ondanks dat ze een aantal spelers mistten door blessure, zwangerschap en vakantie gingen ze vol goede moed richting Doesburg, inclusief twee spelers van het 2e team van KV Diderna/Visser Sloopwerken als reserve. Vooraf aan de wedstrijd werd door de coach Bert Jan Zweers verteld om het spel van afgelopen weekenden vast te houden. De vorige wedstrijd tegen het 1e van Rivalen was gefilmd en hierin was te zien dat we mee gaan in het tempo van de tegenstander. De opdracht voor deze wedstrijd was dan ook om in een iets hoger tempo te gaan spelen.
De wedstrijd begon goed voor het 1e van KV Diderna/Visser Sloopwerken. De eerste twee doelpunten werden dan ook snel gemaakt. Alleen wist Rivalen mee te scoren, waardoor het team uit Dieren de voorsprong niet lang vast wist te houden. De rust werd dan ook ingegaan met 1 punt verschil (7-6) in het voordeel van de thuisploeg.
In de rust gaf de coach van het team uit Dieren aan dat er op een nog iets hoger tempo gespeeld moest gaan worden. Dit moest gebeuren door beter aan te blijven sluiten, zodat de bal ook snel rond kon gaan.
Het fluitsignaal klonk en de 2e helft van wedstrijd tussen Rivalen 1 en KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 ging van start. Het team uit Doesburg wist gelijk een aantal kansen goed af te maken, waardoor hun voorsprong verder uit liep. Het team uit Dieren wist nog wel een aantal doelpunten mee te scoren, maar dit waren er niet genoeg om het team uit Doesburg te verslaan. De eindstand was dan ook 16-9.
Zondag 10 maart speelt het eerste team van KV Diderna/Visser Sloopwerken thuis tegen Ons clubje.