«

»

Wedstrijdverslag Reehorst 4 – KV Diderna/Visser Sloopwerken 2

Op 30 maart speelden de spelers van het 2e van Diderna de laatste zaalwedstrijd van het seizoen in Ede. In tegenstelling tot de vorige wedstrijd tegen Reehorst, hadden we veel afzeggingen van de dames, ook hadden we de vorige wedstrijd tegen Reehorst verloren. We lieten hierdoor de koppen niet hangen en we gingen ervoor.
Om 14.20 uur klonk het startsignaal van de scheidsrechter en we gingen op weg naar de 6e overwinning oprij. We kwamen moeilijk op gang en de doelpunten vielen lastig. Na 10 minuten viel ons eerste doelpunt en dat leek te motiveren. Al snel stonden we voor met 1-3. We gingen uiteindelijk de rust in met 2-5, het aanvallen verliep soms een beetje stroef maar de verdediging zat wel goed dicht, dit was de vorige keer niet zo.
Aan het begin van de tweede helft vielen we even terug en werd het weer spannend, het stond 4-5. We kwamen sterk terug met een mooie vrije bal van Niek en 2 mooie strafworpen van Jente en Sebastiaan, het stond weer 5-10 en we konden de wedstrijd rustig uitspelen. In de laatste minuten zagen we Marit haar allereerste doelpunt scoren en dit was tevens ook ons laatste doelpunt. De wedstrijd werd afgesloten met 8-11, we namen de punten mee terug naar Dieren. We zijn als 4e geëindigd in de competitie en we kwamen helaas 2 doelpunten tekort om de derde plek te bemachtigen.
Nu even een paar weekjes rust en dan zijn we 20 april weer terug op het veld!