«

»

Wedstrijdverslag Olympia’22 1 – KV Diderna/Visser Sloopwerken 1

Op dinsdag 3 april speelden we een avond wedstrijd in Borculo. Heerlijk om in het schemerlicht een wedstrijd te spelen.Jeffrey was nog in de zaal stand en had zijn zaalschoenen bij zich in plaats van zijn voetbalschoenen. Gelukkig dat hij de schoenen van Twan paste maar niet heus. Met 3 maten te groot stapte hij dapper het veld in. Met een volle bank publiek, Twan en Sanne geblesseerd, Annemarie en Sheila, gingen wij direct goed van start. Olympia had moeite om te scoren en wij lekker niet. De te grote schoenen van Jeffrey weerhield hem niet van het scoren, wondersloffen hè Twan. Met een 3 of 4 punten verschil gingen wij de rust in. Even een positief praatje van de assistent trainer en dan er weer tegen aan. Het publiek aan de kant van Borculo nam toe aangezien de training van de senioren was afgelopen.
Even waren wij een beetje van de leg maar lieten ons niet gek maken door de Corretjes van Borculo. Als zij een doelpunt maakten scoorden wij er vlot erop ook 1.
Dit met als eindresultaat 9-12 overwinning. Yes, een super start van het 2e deel veldseizoen. Onze 2e wedstrijd is tegen Phenix dan moeten wij ook weer knallen en de rust bewaren zoals wij deze wedstrijd hebben gedaan. Geen boze vinger wijzen naar de scheids of naar elkaar maar positief, dat deden wij deze wedstrijd heel goed. Laten wij deze trend vasthouden Corretjes!