«

»

Wedstrijdverslag Olympia ’22 1 – KV Diderna/Visser sloopwerken 1

Op zondag 14 oktober speelde het senioren 1 team van KV Diderna/Vissersloopwerken haar uitwedstrijd tegen Olympia ’22 in Borculo. Na de laatste wedstrijd van 23 september, die behoorlijk regenachtig verliep, hadden we vandaag een stralende dag. Vandaag moesten we tegen de koploper. Dit zou dus een behoorlijk lastige wedstrijd worden. Coach Bert Jan gaf in de bespreking voorafgaand aan de wedstrijd ook aan dat het lastig zou worden, maar dat we altijd gaan voor de winst. Dus concentratie in de wedstrijd en vooral rustig rondspelen en het spel breed houden. Met deze woorden in ons achterhoofd en publiek dat ons aanmoedigde gingen we de wedstrijd in. Na een aantal minuten spelen stonden we al met 0-2 voor!!! Olympia had veel moeite met scoren. Toch wist Olympia uiteindelijk te scoren, maar we wisten ervoor te zorgen dat we voor bleven staan. De rust gingen we dan ook uiteindelijk in met 3-4.
Bert Jan vond het goed gaan. Vooral verdedigend hadden we ze in de tang. Aanvallend moest er toch meer gespeeld worden zoals we op de training deden er we moesten meer schieten. De tweede helft werd erg spannend. Na een tijd voor te hebben gestaan met 5-7 scoorde Olympia een aantal minuten voor het einde van de wedstrijd. Het zal toch niet gebeuren dat we nog gelijk gaan spelen terwijl we de hele tijd voor stonden? Maar gelukkig……daar kwam het fluitsignaal: Yes gewonnen met 6-7. Trots hebben we met z’n allen geproost in het zonnetje op de wedstrijd en gingen we met 2 punten in de pocket terug naar Dieren.