«

»

Wedstrijdverslag Mélynas 1 – KV Diderna/Visser Sloopwerken 1

Zondag 3 juni heeft KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 haar laatste veldwedstrijd van dit seizoen gespeeld tegen Mélynas 1. Het plan was voor de wedstrijd goed duidelijk, de wedstrijd moest gewonnen worden wilde KV Diderna/Visser Sloopwerken een mooie 3e plaats bemachtigen. Ook was het erg benauwd weer dus de energie moest gespaard worden waar nodig en natuurlijk moesten de kansen goed afgemaakt worden.
KV Diderna/Visser Sloopwerken ging al gelijk goed van start en kwam al snel op een voorsprong van 0-4. De verdediging van KV Diderna/Visser Sloopwerken stond goed dicht en er werden dan ook weinig doelpunten aan de kant van Mélynas gemaakt. Al snel stond KV Diderna/Visser Sloopwerken op een grote voorsprong. Dit wisten ze dan ook vol te houden tot het fluitsignaal voor de rust. KV Diderna/Visser Sloopwerken ging de rust in met een voorsprong van 4-12.
Start van de 2e helft liep voor beide partijen moeizaam en het scorend vermogen van KV Diderna/Visser Sloopwerken ging dan ook achteruit. Mélynas kwam dan ook langzaam aan terug in het spel, maar gelukkig zat de verdediging van KV Diderna/Visser Sloopwerken goed dicht. De benauwde en vermoeiende wedstrijd werd gewonnen door KV Diderna/Visser Sloopwerken met een stand van 10-15.
Dit seizoen heeft KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 laten zien dat ze het waard zijn om in de top van de 4e klasse mee te kunnen draaien en dat komt mede door de goede training en coaching van Sjaak van der Lee, die KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 helaas gaat verlaten. KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 wil Sjaak van der Lee dan ook bedanken voor alles.