«

»

Wedstrijdverslag Mélynas 1 – KV Diderna/Visser Sloopwerken 1

Zondag 11 maart heeft KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 haar laatste zaalwedstrijd van het seizoen gespeeld. Het plan was vooraf duidelijk, de verdediging goed neerzetten, veel proberen voor te verdedigen en in de aanval de bal rond laten gaan en de juiste kansen pakken. Afgelopen weken waren hier de trainingen dan ook aan gewijd.
In het begin van de eerste helft ging het gelijk op tussen beide teams. De verdediging stond goed en uit de momenten in de aanval die zorgvuldig werden opgezet ontstonden goede kansen en mooie doelpunten. Helaas had Mélynas deze momenten ook en gingen wij de rust in met een verschil van twee punten in het voordeel van de thuis spelende ploeg, 7-5.
Start tweede helft was voor Mélynas, in korte tijd twee doelpunten, het antwoord van Diderna kwam gelukkig snel maar konden dit niet vasthouden, waardoor Mélynas verder kon uitlopen naar een stand van 13-7. Diderna creëerde in de tweede helft nog wel voldoende kansen maar deze werden onvoldoende omgezet in doelpunten. Waardoor de eindstand uiteindelijk stond op 15-10.
Helaas hebben wij de laatste wedstrijd van het zaalseizoen niet weten te winnen, maar wij konden niet geheel ontevreden zijn over ons eigen spel. Ja er zijn nog een hoop verbeteringen mogelijk, er moeten meer doelpunten gemaakt worden. Maar de opdrachten die wij mee krijgen worden steeds beter als een team uitgevoerd en als de vakken de bal laten gaan en er samen voor werken worden er ook mooie doelpunten gemaakt.
Op 1 april gaat KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 verder met de veldcompetitie en hopelijk wordt de stijgende lijn voortgezet op het veld.