«

»

Wedstrijdverslag KV Zetten 2 – KV Diderna/Visser Sloopwerken 2

29 september 2018 stond voor het tweede seniorenteam de uit wedstrijd in Zetten op de planning. De week ervoor hebben we ook al tegen deze club gespeeld, maar toen waren ze net iets te sterk en hebben ze de winst meegenomen naar Zetten. Deze week hebben we van coach Richard de opdracht gekregen om vanaf het begin de concentratie vast te houden. Daar ging het namelijk in de thuiswedstrijd mis. Toen kwamen we in de eerste 5 minuten al met 0-4 achter. Gelukkig hadden we hulp van Twan deze wedstrijd.
We begonnen de wedstrijd met volle moed en iedereen had er zin in. Aan het begin van de wedstrijd maakten we al een klein wondertje mee, de allereerste doorloopbal van het seizoen werd gescoord en wel door Christiaan! Daarna ging het snel bergafwaarts. We kwamen weer snel achter te staan met 4-1. De tegenpartij liep nog meer uit naar 7-1, hierna volgde een strafworp die er mooi inging, hoe we het gewend zijn van onze Romay. We gingen de rust in met 11-2 en dat kwam simpelweg doordat de schoten van de tegenpartij wel zuiver erin gingen.
In de tweede helft kwamen er meer doelpunten. Maura met een mooie korte kans, Romay schoot van afstand een bal erin en het lukte Twan, na veel frustratie, eindelijk om de bal in de korf te krijgen. Tegen het einde van de wedstrijd stonden we achter met 16-5. Een paar seconden voor het einde van de wedstrijd schoot Christiaan er nog een mooie bal in. Zo hebben we onze wedstrijd in Zetten afgesloten met 16-6. Helaas, maar een verdiende winst voor de tegenpartij. Twan, nogmaals bedankt voor het meespelen! We gaan ons opmaken voor de volgende wedstrijd tegen Tiel 6 in Tiel zelf.