«

»

Wedstrijdverslag KV Diderna/Visser Sloopwerken B1 – Devinco B1

KV Diderna B1 tegen Devinco B1 zaterdag 3 december 2016
Waarom, waarom wil het ons toch niet lukken om te scoren. Zo goed je best doen. Steeds maar proberen een kans te zoeken, maar dan gaan zij er niet in. Dit is gewoon heel erg balen.
Deze keer moesten wij thuis spelen tegen Devinco. Een bekende tegenstander waar wij zeker niet voor onder doen. Versterkt door Mintra en Tyronne die wonderbaarlijk snel is herstelt van haar enkel blessure waren wij er klaar voor. Er waren wel wat dingetjes wat niet goed gingen, ballen die niet worden gevangen. Of dat wij te snel de bal gooiden terwijl onze medespelers niet goed stonden. Maar daar in tegen werd er regelmatig geschoten en zo op zijn tijd een poging tot een doorloopbal. Helaas niet in ons voordeel. Met een 1-3 achter gingen wij de rust in.
In de rust wat aanwijzingen en mandarijntjes van ons zelf. Zou het ons in de 2e helft wel gaan lukken? Helaas, opnieuw zat het ons niet mee. Nog maar 1x lukte het de B om de bal in het mandje te gooien. Niet genoeg voor een gelijkspel. Balen! Heel lang bleef het 2-4 maar in de laatsten 10 minuten kreeg Devinco het op de heupen en gooiden zij er nog 3 in. De eindstand werd uiteindelijk 2-7.
Wij gaan dinsdag er weer lekker tegenaan op de training. Veel schot training, vangen en gooien, goed vrij lopen, diepe ballen en vrije ballen. Ach, zo blijft er altijd wel wat over om te leren en te verfijnen. Houdt de moet erin dames en heren. Eens wordt jullie hard werken beloond!
Emma en Walter scoorden 1x.