«

»

Wedstrijdverslag KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 – Melynas 1

De korfballers van de senioren 1 van KV Diderna/Visser Sloopwerken uit Dieren speelden op zondag 29 januari voor de 2e keer dit seizoen tegen Melynas. Tijdens de eerste wedstrijd tegen Melynas had KV Diderna/Visser Sloopwerken niets in te brengen en wist het dat het een lastige wedstrijd zou worden. Coach Sjaak van der Lee gaf aan dat Melynas de laatste tijd vaker punten liet liggen dus er waren mogelijkheden voor de korfballers uit Dieren.

Onder leiding van scheidsrechter Goldman begonnen beide ploegen aan de wedstrijd. Geruime tijd ging het gelijk op tegen elkaar. Zorgvuldige aanvallen van beide kanten waren in het begin van de eerste helft duidelijk te zien. KV Diderna/Visser Sloopwerken verdedigde ijzersterk maar kwam aanvallend lastiger tot scoren dan Melynas. Na de 3-3 waren er een aantal 100% kansen voor de korfballers uit Dieren maar zij verzuimde om hier gebruik van te maken. Aan de andere kant scoorde Melynas mee en met een gat van 3-8 gingen beide ploegen de rust in.

De senioren 1 van KV Diderna/Visser Sloopwerken waren na rust weer zorgvuldiger met aanvallen en scoorde mee met Melynas. De verdediging was nog steeds ijzersterk aan de kant van de Dierenaren, bijna iedere bal kwam na 1 schot in bezit van KV Diderna/ Visser Sloopwerken. Uiteindelijk werd in de 2e helft aan beide kanten evenveel doelpunten gescoord en eindigde de wedstrijd in 10-15.

Volgende week speelt KV Diderna/Visser Sloopwerken tegen Phenix uit Goor om 14:45 uur.