«

»

Wedstrijdverslag KV Diderna/Visser Sloopwerken 2 – SEV 3

Op zaterdag 19 oktober 2019 speelde het tweede senioren team de laatste wedstrijd van het veldseizoen. Dit mocht het team thuis spelen tegen het derde seniorenteam uit Zelhem.
Helaas hadden we de vorige wedstrijd verloren en zat er geen kampioenschap meer in. Dit heeft het team niet tegengehouden om er vol tegenaan te gaan en de wedstrijd af te sluiten met een overwinning. Het team ging goed van start en scoorde gelijk twee doelpunten. Maar SEV 3 was niet bang en scoorde er vervolgens ook twee. Het stond dus weer gelijk. Het bleef niet bij vier doelpunten. In de spannende wedstrijd scoorden beide teams steeds om en om, totdat op een gegeven moment beide teams vijf doelpunten hadden. Diderna was vast beraden om te winnen en scoorde nog twee doelpunten. SEV probeerde nog terug te komen in de wedstrijd en scoorde ook een doelpunt. Maar dit hield Diderna niet tegen om er vervolgens nog drie te maken. De overwinning was binnen en na het fluitsignaal stond het 9-6.
De overwinning was een goede start voor de lunch ter afsluiting van het veldseizoen. Helaas geen kampioenschap, maar het seizoen is zo toch goed afgesloten. Binnenkort beginnen de wedstrijden in de zaal en is het weer een nieuwe ronde voor nieuwe kansen.