«

»

Wedstrijdverslag KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 – Wiko 1

Op zondag 20 januari speelde het senioren 1 team van KV Diderna/Visser Sloopwerken een spannende wedstrijd tegen WIKO uit Winterswijk. Trainer/coach Bert Jan sprak het team toe voor de wedstrijd. We moesten rustig blijven spelen en we moesten in de wedstrijd kijken hoe het verliep en daarop gaf hij tips.
Beide teams waren vanaf het eerste fluitsignaal gefocust en gebrand om de punten binnen te halen. Kansen werden gecreëerd aan zowel de kant van Diderna als van WIKO. Qua score gingen de ploegen gelijk op, al werden er nog niet veel doelpunten gemaakt. Met een stand van 5-6 werd de rust ingegaan.
Na de rust begon het 1e team van Diderna natuurlijk weer met goede moed aan de tweede helft. In de rust hadden wij van onze trainer/coach gehoord de snelheid hoger te maken, zodat we sneller kansen kregen en sneller zouden scoren. De score liep nog steeds gelijk op en zo bleef het ook een tijd gaan. Alles was nog mogelijk. Uiteindelijk liep het 1e team van Diderna 3 punten uit en waren we weer helemaal terug in de wedstrijd. De laatste minuten werden nog even spannend want WIKO kwam dichtbij. Maar na een goed gespeelde wedstrijd zijn de punten in Dieren gebleven. Na het eindsignaal was de stand 14-13 voor het 1e team van KV Diderna/Visser Sloopwerken.
Volgende week heeft het 1e team van Diderna een weekje rust maar die week daarna, zondag 3 februari, treden zij om 12.45 aan in Eerbeek tegen Melynas 1. Wij zien jullie daar!