«

»

Wedstrijdverslag KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 – WIKO 1

Op zondag 21 januari speelde het senioren 1 team van KV Diderna/Visser Sloopwerken thuis tegen Wiko uit Winterswijk. Waar de wedstrijd in Winterswijk in een stand van 6-6 eindigde, was Diderna gebrand vandaag de punten in Dieren te houden. Onder leiding van coach Sjaak van der Lee begon het team aan de wedstrijd. Hij sprak het team toe dat zij vooral het eigen tempo moesten aanhouden en niet moesten meegaan in het trage spel van de tegenstander.
Vanaf het eerste fluitsignaal waren beide teams gefocust. Al snel opende Diderna de score en werd de 1-0 op het bord gezet. Er werden kansen gecreëerd door beide ploegen en het scoren ging gelijk op. Diderna scoorde alleen twee doelpunten meer dan de tegenstander, wat resulteerde in een stand van 7-5 in de rust. Na een oppeppend praatje in de rust begon KV Diderna/Visser Sloopwerken aan de tweede helft. Ook in deze helft bleef Diderna de beter spelende ploeg. Zij kwamen zelfs met vijf punten verschil voor te staan. Echter, het Dierense team moest wel scherp blijven, want Wiko begon weer in te lopen. Toch werden de twee punten verdiend in Dieren gehouden met een eindstand van 14-12!
Volgende week heeft KV Diderna/Visser Sloopwerken een weekend vrij, maar op 4 februari reist het team af naar Lochem voor de wedstrijd tegen ’t Overschotje.