«

»

Wedstrijdverslag KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 – Overschotje 1

Op zondag 3 december speelde het 1e van KV Diderna/Visser Sloopwerken alweer hun 3e zaalwedstrijd. Iedereen wist dat het een zware wedstrijd ging worden, maar dat het 1e van Diderna wel een kans had om de punten in Dieren te houden. Aan het begin van de wedstrijd liet Diderna gelijk zien dat ze niet wilde gaan verliezen en stonden dan ook snel op een 2-0 voorsprong. Al snel daarna kwam het Overschotje terug en was het alweer 3-5. Diderna vocht door en bleef dan ook gelijk opgaan met het Overschotje. Diderna ging uiteindelijk met 1 punt verschil de rust in, 8-9. In de kleedkamer werd benadrukt dat de senioren 1 goed rond moesten spelen, de goede kansen moesten pakken en dat er best weleens een winst in kon zitten.  Na de rust begon Diderna de wedstrijd met een achterstand van een punt en dat liep al snel op naar 3 punten, het team moest de koppies niet laten hangen en scoorde gelukkig nog een paar punten mee, waardoor het uiteindelijk op een 11-11 gelijke stand kwam. De verdediging moest dicht blijven zitten en de aanval moest alleen nog maar van de goede kansen gebruik maken. Helaas werd er in de laatste minuten door Overschotje nog een afstandsschot ingeknald, waardoor we met 11-12 de wedstrijd moesten afsluiten. De senioren 1 heeft vandaag weer laten zien dat ze zeker niet van plan zijn om onderaan de stand te eindigen, maar helaas zat er voor hen geen winst in vandaag. Volgende week speelt het 1e van Diderna/Visser Sloopwerken tegen Olympia ’22, om 11:20 in sporthal Theothorne te Dieren.
(Topscoorder van vandaag: Jarno Hoogendoorn)