«

»

Wedstrijdverslag KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 – Ons Clubje 1

Op zondag 23 september speelde het senioren 1 team van KV Diderna/Visser Sloopwerken haar derde wedstrijd van het veldseizoen. Voorspeld was dat het een regenachtige dag zou worden, en dat was het ook zeker. Toch stonden het team en het publiek er weer helemaal klaar voor. De tegenstander van die dag was Ons Clubje 1. Dit team beloofde een sterke tegenstander te zijn, aangezien zij dit seizoen vrijwillig gedegradeerd waren. Trainer/coach Bert Jan sprak het team toe voor de wedstrijd. Ook vandaag was het een doel in de wedstrijd uit te voeren waar er op was getraind.

Beide teams waren vanaf het eerste fluitsignaal gefocust en gebrand om de punten binnen te halen. Kansen werden gecreëerd aan zowel de kant van Diderna als van Ons Clubje. Qua score gingen de ploegen gelijk op, al werden er nog niet veel doelpunten gemaakt. Met een stand van 3-4 werd de rust ingegaan.

Na een bekertje thee begon het het eerste natuurlijk weer met goede moed aan de tweede helft. De score liep nog steeds gelijk op, dus het team uit Dieren zou hier punten uit moeten kunnen halen. Alles was nog mogelijk. Helaas ging het scoren aan de kant van Ons Clubje een stuk makkelijker dan bij Diderna, waardoor zij steeds meer uitliepen qua doelpunten. Diderna wist nog maar twee doelpunten te maken in de tweede helft. De wedstrijd werd afgefloten met een eindstand van 6-15 op het bord. Ondanks dat de wedstrijd werd verloren, was een positief punt dat er toch oefeningen van de trainingen werden gebruikt in de wedstrijd. Dit nemen we natuurlijk weer mee naar de volgende wedstrijd!
Het senioren 1 team heeft een weekendje vrij, maar speelt haar volgende wedstrijd weer op zondag 7 oktober tegen Phenix ’72 1.