«

»

Wedstrijdverslag KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 – Ons Clubje 1

Op zondag 10 maart speelde het senioren 1 team van KV Diderna/Visser Sloopwerken thuis hun returnwedstrijd tegen Ons Clubje 1. Ondanks dat de uitwedstrijd was geëindigd in een nederlaag van 26-6, hield het team uit Dieren de moed erin. Trainer/coach Bert Jan sprak het team toe voor de wedstrijd: tegen deze tegenstander moest, zoals getraind, zoveel mogelijk voorverdedigd worden en moest de bal lang in de aanval worden gehouden.
Beide teams moesten er na het fluitsignaal even inkomen. Na bijna 10 minuten werd de score dan geopend met een doelpunt van Diderna. Daarna werden aan zowel de kant van Diderna als van Ons Clubje kansen gecreëerd en doelpunten gemaakt. De ploegen gingen qua score redelijk gelijk op, al verliep dit aan de kant van de tegenstander net iets makkelijker. Met een stand van 5-7 werd de rust ingegaan.
In de rust benadrukte Bert Jan dat naast het looptempo ook het baltempo tegen dit team omhoog moest in tweede helft. De wedstrijd ging lang niet slecht en het zag er positiever uit dan de vorige keer.Het lukte Ons Clubje een aantal doelpunten achter elkaar te maken, waardoor hun score wat meer uitliep. Gelukkig werd er in de laatste minuten ook door de ploeg uit Dieren nog een aantal keer gescoord, waardoor de stand iets meer gelijk werd getrokken. Met een stand van 9-12 werd de wedstrijd afgefloten. Ondanks een zware maar sterke pot lukte het Diderna 1 helaas niet de punten binnen te slepen.
Het senioren 1 team speelt ook volgende week weer thuis, met deze keer Olympia 1 als tegenstander.