«

»

Wedstrijdverslag KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 – DLKV 2

Op zaterdag 19 september scheen het zonnetje in Dieren en was het 23 °C. De temperatuur en het zonnetje zorgden ervoor dat het op sommige momenten aan de warme kant kon zijn om een wedstrijdje te sporten. De paar zachte briesjes waren dan ook erg welkom tijdens de wedstijd.
De overwinning van twee weken terug zat nog in de achterhoofden van de senioren 1. In het weekend van vorige week was er geen wedstrijd. Het team had er erg veel zin om na deze langere pauze opnieuw voor de winst te gaan.
In de eerste helft ging Diderna voortvarend van start, het team had al snel 4 doelpunten gescoord en had daarmee een ruime voorsprong. Ondanks vele pogingen lukt het in de eerste helft geen extra doelpunten te maken. Dit gaf DLKV de moed om te blijven proberen en wisten aan het einde van de eerste helft de achterstand te beperken door drie doelpunten te maken. De tussenstand in de rust tussen Diderna 1 en DLKV 2 is 4-3.
Het team van DLKV was in de eerste helft op dreef en wilde de achterstand helemaal wegwerken. Al snel scoorde DLKV in de tweede helft en stonden beide ploegen gelijk. Voor Diderna was dit natuurlijk niet voordelig, dus Diderna ging aan de bak en scoorde vervolgens 2 doelpunten. Er was weer een voorsprong; 6-4. DLKV scoorde er vervolgens ook 2 en bracht daarmee de stand weer gelijk.
Het was een spannende helft waar de strijd tot op het laatste moment werd gestreden. Het lukte de senioren 1 van Diderna opnieuw op voorsprong te komen. Er werd geprobeerd de overwinning geprobeerd in de wacht te slepen door te blijven aanvallen. Dit was helaas net niet genoeg, want in de laatste minuten kreeg DLKV alsnog de kans om aan te vallen en scoorde ook.
De eindstand 7-7, maar ons team treurt niet. Een gelijk spel is ook een mooi resultaat en als afsluiter was er een feest van het vijftig jarig bestaan van Diderna. Een mooie afsluiter van de dag met veel gezelligheid.