«

»

Wedstrijdverslag EKCA 4 – KV Diderna/Visser Sloopwerken 2

Op zondagochtend thuis om 10.00 uur spelen is vroeg (waar we met iedere thuiswedstrijd mee te maken hebben), maar op zondagochtend om 10.00 uur UIT spelen is pas echt vroeg. Dat was dus afgelopen weekend het geval. Om 10.00 uur uit tegen EKCA 4 in Arnhem. De wekker om 8 uur gezet en begonnen met een heerlijke stevige (dubbele) douche, omdat we de dag ervoor ook al hadden gehoord dat je bij EKCA i.v.m. problemen aan de ketel niet kon douchen. Ach ja, het zou in Arnhem eens allemaal op rolletjes lopen……..
In ieder geval ruimschoots op tijd voor onze eigen wedstrijd. Zo vroeg zelfs dat we eerst nog even in het clubhuis van EKCA de 5000 meter van Sven Kramer konden bekijken. Hij wist de volle winst te pakken, nu wij (Diderna 2) nog.
De wedstrijd begon met een zeer snelle start van EKCA. Voordat we het wisten (waren we toch nog niet helemaal wakker?) keken we tegen een 4-1 achterstand aan. Het scoren, vooral van afstand, ging bij EKCA vele malen makkelijker dan bij ons. Af en toe wisten we wel een kansje/puntje mee te pakken, maar inlopen deden we tot aan de rust niet meer. De rust werd ingegaan met een stand van 10-5 in het voordeel van EKCA.
De tweede helft verliep heel anders. Waar wij nog steeds met mondjesmaat een puntje scoorden, bleef het goede afstandschot in de tweede helft bij EKCA uit. Onze tegenstander wist in de tweede helft slechts nog 1 maal doel te treffen, waar wij met nog 2 a 3 minuten voor het eindsignaal de achterstand terug hadden gebracht op 11-10. Helaas lukt het ons niet om op gelijke hoogte te komen, wat gezien de hele wedstrijd een terechte uitslag geweest zou zijn. Wederom een wedstrijd verloren met slechts 1 punt verschil. Op naar de volgende wedstrijd (tegen DLKV 2) en nu hopen dat we wel de volle winst in de wacht slepen. Rest mij nog om Laura (Huisman) te bedanken dat zij op dit vroege tijdstip met ons mee wilde gaan en een zeer verdienstelijke partij heeft gespeeld. Mogen wij in de toekomst wel vaker een beroep op je doen?
Groetjes Gerrie