«

»

Wedstrijdverslag DVO 10 – KV Diderna/Visser Sloopwerken 2

Zaterdag 22 december hebben wij, senioren 2, onze laatste wedstrijd van het jaar gespeeld tegen DVO in Bennekom. Het was een spannende wedstrijd, waar het erg gelijk op ging. Waar wij aan het begin van de wedstrijd nog achter stonden met 2-0, maakten wij dit later in de wedstrijd goed door op een gelijke stand van 3-3 te komen door een afstandsschot van Twan en een doorloopbal en schot van Romay.
We zijn de tweede helft met goede moed en de juiste concentratie ingestapt. Toch kwamen we meteen met 1 doelpunt achter en stond het 4-3 voor DVO. Al snel maakten we dit goed met een afstandsschot van Twan en een korte kans van Chris. De stand liep vervolgens gelijk naar 5-5. We kwamen voor te staan met 5-6 door een doelpunt van Walter. De laatste minuten waren erg spannend en in de laatste seconde is de wedstrijd uitgelopen op een mooie stand van 6-6. We hebben goed samengewerkt en gespeeld als team en dit heeft ons de juiste beloning opgeleverd.
De senioren 2 wenst jullie een goed en sportief 2019 toe en wij hopen dat we ook in het nieuwe jaar dit door kunnen zetten en veel punten binnen mogen halen!