«

»

Wedstrijdverslag DLKV 1 – KV Diderna/Visser Sloopwerken 1

Zondag 13 mei stond de wedstrijd tegen de Didamse korfbalclub op de planning. Om half 3 floot de scheidrechter om te beginnen. Vanaf minuut 1 was het lastig voor beide ploegen in verband met de vele regen. De Dierense ploeg begon goed aan de wedstrijd. Door de juiste kansen af te maken ontstond er een voorsprong op het scorebord. DLKV scoorde wel mee, maar toch bleef er een gat van twee doelpunten. Vlak voor de rust wist men zelfs de score uit te breiden tot 4-8.
In de rust werden een aantal op en aanmerkingen geplaatst door hoofdcoach S. van der Lee. Hiermee moest KV Diderna/Visser Sloopwerken mee aan de gang. De eerste 10 minuten was er niet veel te beleven. Beide ploegen maakten de kansen slecht af. Naarmate de 2e helft vorderde, begon DLKV de kansen wel af te maken. De Dierense korfballers scoorden ook nog een aantal doelpunten. Met nog 10 minuten te spelen stond er 11-11 op het scorebord. DLKV zette nog een keer aan, waardoor de voorsprong werd gepakt. KV Diderna/Visser Sloopwerken kon niet mee in dit tempo. De eindstand is uiteindelijk 14-11.
Op zondag 27 mei gaat het eerste 8-tal van KV Diderna/Visser Sloopwerken de strijd aan tegen Vakgericht. Dit vind plaats om 14:30 uur op sportpark Het Nieuwland. Aangezien dit de laatste thuiswedstrijd is, hopen wij op een mooie wedstrijd met veel supporters. Tot dan!