«

»

Wedstrijdverslag Apeldoorn 7 – KV Diderna/Visser Sloopwerken 2

De senioren 2 traint al een tijdje op het veld zonder een wedstrijd te spelen. De spelers van het team hadden dan ook heel veel zin in deze eerste wedstrijd op het veld. De weersomstandigheden waren op de wedstrijddag, 11-5-19, gelukkig erg goed. Hier en daar was er een wolk, maar voor de rest was het een warme dag met veel zon.
Ondanks dat er een oud teamgenoot speelde in het team van de tegenpartij, was dit team bij senioren 2 van Diderna niet bekend. Naast dat Apeldoorn een nieuwe tegenpartij is, had waarschijnlijk het feit dat het de eerste wedstrijd van het buitenseizoen was invloed op de wedstrijd. Het team had een beetje moeite om de juiste manier van spelen terug te vinden, waardoor er een achterstand ontstond van 3-0 voor Apeldoorn.
In de tweede helft werd er met nieuwe moed begonnen. De kleine achterstand was nog in te halen. Nadat het team van Apeldoorn hun vierde doelpunt van de wedstrijd scoorde, lukte het Jade om het eerste doelpunt door Diderna van het seizoen te scoren. Maar Apeldoorn had de overwinning al geroken en konden nog drie doelpunten maken. Twee doelpunten voor Diderna en dus de stand van 7-3, was niet genoeg. Apeldoorn scoorde nog drie doelpunten. Apeldoorn gunde Diderna het laatste doelpunt door Simone (een stand van 10-4 ontstond) niet, en scoorde alsnog.
Met iets minder vreugde en enthousiasme kwamen de strijders van de wedstrijd weer veilig in Dieren aan. De eerste wedstrijd, met eindstand 11-4 voor Apeldoorn, houdt ons niet tegen om de rest van de wedstrijden vol voor de winst te gaan.